Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteramsterdam.nl


  Waarzegsters uit Amsterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Onze waarzegsters in Amsterdam geven paranormaal advies en voorspellen uw toekomst via tarotkaarten en handlezen. Laat uw hand lezen door een waarzegster uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzegsters uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilith
  Ervaring met waarzegster Lilith
  Lilith heeft me wederom een aantal dingen verteld en daarbij goede raad gegeven over hoe ik de situatie het beste kan benaderen. Ze geeft me inzicht en kan bijzonder goed noden aanvoelen. Een aangename babbel die goed doet, alsof je met een goede vriendin belt.




Ervaring van Sarah met waarzegster Lilith   Ervaring van Sarah met waarzegster Lilith   Ervaring van Sarah geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Victory
  Ervaring met waarzegster Victory
  Dank je wel. Wow je hebt met mijn moeder gechanneld en het klopte.




Ervaring van Mary met waarzegster Victory   Ervaring van Mary met waarzegster Victory   Ervaring van Mary geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Julie
  Ervaring met waarzegster Julie
  Julie is erg goed. Ze is snel en heeft het eigenlijk altijd bij het juist eind. Chapeau.




Ervaring van Tineke met waarzegster Julie   Ervaring van Tineke met waarzegster Julie   Ervaring van Tineke geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Beste Lineke ik kan elke keer bij u terecht. Met veel geduld blijf je me bijstaan een aanwinst voor de lijn. Dikke knuffel f.




Ervaring van F met waarzegster Lineke   Ervaring van F met waarzegster Lineke   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met waarzegster Johan   Ervaring van E met waarzegster Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Qikyra, is echt geweldig. Ze weet alles zo goed te vertellen. Alles klopt wat ze zegt. Aanrader voor deze lijn.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Qikyra   Ervaring van Yvonne met waarzegster Qikyra   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Lieve Salina, bedankt voor je geduld en inzichten. Je blijft geduldig en lief.
Bovendien komen jouw voorspellingen uit.
Bedankt en liefs van mij.




Ervaring van Lieve met waarzegster Salina   Ervaring van Lieve met waarzegster Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Ik heb Mina gisteren voor de 2e keer gesproken en zij zegt dingen die ze niet kan weten. Ook houdt ze je niet onnodig lang aan de lijn wat ook erg fijn is.
Ik vind Mina zeer goed en zij behoort wat mij betreft tot de besten van deze lijn, want haar voorspellingen komen uit.

Lieve groetjes van C.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  Lieve Salina, je voorspellingen zijn weer uitgekomen. Dingen die je 8 maanden gelden hebt voorspeld komen nu uit. Zo als altijd. Hartelijk dank dikke kus van J.




Ervaring van J met waarzegster Salina   Ervaring van J met waarzegster Salina   Ervaring van J geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Antonia
  Ervaring met waarzegster Antonia
  Antonia, ben je heel dankbaar voor de nieuwe inzichten die je me gegeven hebt. Het is zeer bijzonder en eervol dat je met mij wil meegaan om goede dingen te bekomen in het leven. Je bent echt een fantastische leermeester.




Ervaring van A.S met waarzegster Antonia   Ervaring van A.S met waarzegster Antonia   Ervaring van A.S geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Iris
  Ervaring met waarzegster Iris
  Heel erg bedank voor de mooie legging en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Iris   Ervaring van Anoniem met waarzegster Iris   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Hi Annick. Dank opnieuw voor het gesprek net, helaas weinig tegoed. Het gesprek over mijn zoon heeft mij erg goed gedaan en was idd iets waar ik mij onbewust zorgen over maakte. Heel veel helderheid en kan dit goed plaatsen. Ik kan nu met een gerust gevoel samen met hem het aankomende volgend schooljaar beginnen. Was fijn om met je te praten en ik stuur je morgen een berichtje. Dank nogmaals. Groeten.




Ervaring van Rita met waarzegster Annick   Ervaring van Rita met waarzegster Annick   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Exena had maar 1 vraag nodig waar ze heel de huidige situatie uit kon opmaken. Opmerkelijk. Zij praat ook met een openheid die verfrissend is maar nooit gemeen. Ik ben onder de indruk en tevreden.




Ervaring van Sarah met waarzegster Exena   Ervaring van Sarah met waarzegster Exena   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met waarzegster Sanne   Ervaring van Frans met waarzegster Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Han
  Ervaring met waarzegster Han
  Wat een eerlijke man ben je doorziet alles perfect snelle prater en voelt alles haarfijn aan.
Spijker op zijn kop .dank je wel kreeg eigenlijk de bevestiging die ik diep in mijn hart al wist.
Een echte aanrader dus.dank.je wel voor dit verhelderend gesprek.




Ervaring van Sonja met waarzegster Han   Ervaring van Sonja met waarzegster Han   Ervaring van Sonja geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Iris
  Ervaring met waarzegster Iris
  Iris, je zat helemaal goed, toppie.
Ik wacht je voorspelling af :-)).




Ervaring van Me met waarzegster Iris   Ervaring van Me met waarzegster Iris   Ervaring van Me geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga. Eindelijk na al die tijd zijn we: laten we zeggen een klein stapje vooruit gegaan. Maar ja nu de rest nog. Wat zijn de gesprekken tussen ons altijd fijn oprecht gezellig en wat kunnen we lachen samen. Duizend maal dank voor je luisterend oor Olga is nog steeds de beste.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Derya
  Ervaring met waarzegster Derya
  Lieve Derya, ik ben echt super blij dat ik je gister weer heb gesproken. Je vertelde weer iets wat je niet kon weten over het bezoek. Al bijna 5 jaar sleep je me erdoorheen als ik het moeilijk heb. Super bedankt voor jouw mooie inzichten die helemaal kloppen met mijn gevoel en tot nu toe vaak uitgekomen zijn. Dank je wel. Heel veel liefs.




Ervaring van . met waarzegster Derya   Ervaring van . met waarzegster Derya   Ervaring van . geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roos
  Ervaring met waarzegster Roos
  Bedankt Roos voor het gesprek van daarjuist.Ik viel weg,maar kan de dingen plaatsen van wat je zei.




Ervaring van X met waarzegster Roos   Ervaring van X met waarzegster Roos   Ervaring van X geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tinneke
  Ervaring met waarzegster Tinneke
  Nu een aantal keren gesproken. Wat een geweldige consulten heb ik gekregen. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt lieve Tinneke. Veel liefs van B .




Ervaring van B met waarzegster Tinneke   Ervaring van B met waarzegster Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Brya
  Ervaring met waarzegster Brya
  Dank voor je mooie adviezen van zojuist Brya. Helaas werd de verbinding abrupt verbroken (ik werd zelf gebeld), dus bij deze: bedankt, ik heb heel veel aan je gesprek gehad en voel me super opgelucht nu. Je weet precies de juiste snaar te raken.




Ervaring van Annemijn met waarzegster Brya   Ervaring van Annemijn met waarzegster Brya   Ervaring van Annemijn geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met waarzegster Amber   Ervaring van Amber met waarzegster Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska met waarzegster Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met waarzegster Sanne   Ervaring van S met waarzegster Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Britta
  Ervaring met waarzegster Britta
  Vanavond heb ik Britta gespoken, helder, duidelijk en een fantastische aanrader op de lijn. bedankt lieve Britta. jij bevestigde alles zonder vragen te stellen xxxx.


Joyce.




Ervaring van Joyce met waarzegster Britta   Ervaring van Joyce met waarzegster Britta   Ervaring van Joyce geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mierke
  Ervaring met waarzegster Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met waarzegster Mierke   Ervaring van S met waarzegster Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  whauw, een zeer fijn motiverend, warm en oprecht gesprek.
Duidelijke beelden kwamen door, die ook overeen kwamen met de waarheid zoals die is. dit was voor mij verbluffend en verhelderend.
dank u.




Ervaring van karolien met waarzegster Shiloh   Ervaring van karolien met waarzegster Shiloh   Ervaring van karolien geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erika
  Ervaring met waarzegster Erika
  Erica is goed, ik heb haar een drietal dagen geleden gesproken. en het was terug hetzelfde dat ze zei als een half jaar geleden,.




Ervaring van alice met waarzegster Erika   Ervaring van alice met waarzegster Erika   Ervaring van alice geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jayna
  Ervaring met waarzegster Jayna
  Ik wil je heel erg bedanken Jayna . je bent een goed invoelend persoon . super bedankt top .




Ervaring van Chr met waarzegster Jayna   Ervaring van Chr met waarzegster Jayna   Ervaring van Chr geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  In 1 woord wauwww. Kort en krachtig, duidelijk en goed met tijd, dankjewel Zoe.




Ervaring van Sel met waarzegster Zoe   Ervaring van Sel met waarzegster Zoe   Ervaring van Sel geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Wist alles goed te omschrijven. nu afwachten hoe het gaat verlopen. N.




Ervaring van N.AD met waarzegster Christelle   Ervaring van N.AD met waarzegster Christelle   Ervaring van N.AD geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Dag Alex, ik wilde even aan jou melden, dat je voorspelling is uitgekomen. Ons huis is verkocht, je zei dat het medio juni zou gebeuren top. Groeten van Edith.




Ervaring van Edith met waarzegster Alex   Ervaring van Edith met waarzegster Alex   Ervaring van Edith geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Christelle ik bel al een geruime tijd naar je en je bent mijn steun en toeverlaat je weet me altijd te kalmeren. en na ons gesprek kom ik tot rust ook is mijn ex terug gekomen zoals je had voorspeld en heeft mijn zoontje hulp gekregen op school van een man waardoor hij wel naar het volgende jaar mocht. je zag het heel helder dank je wel liefs S.




Ervaring van Sanne met waarzegster Christelle   Ervaring van Sanne met waarzegster Christelle   Ervaring van Sanne geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Mathilda   Ervaring van Joy met waarzegster Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden