Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteramsterdam.nl


  Waarzegsters uit Amsterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Onze waarzegsters in Amsterdam geven paranormaal advies en voorspellen uw toekomst via tarotkaarten en handlezen. Laat uw hand lezen door een waarzegster uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzegsters uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met waarzegster MB Rhais   Ervaring van anoniem met waarzegster MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met waarzegster Gazali   Ervaring van Vanessa met waarzegster Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met waarzegster Alex   Ervaring van Henk met waarzegster Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Beste Petrus. Bij deze wil ik ook getuigen dat je zeer zeker je vak verstaat. In een woord, indrukwekkend. Ik belde je gisteren voor een "update" omdat ik al zo lang worstel met onverwerkt verdriet. De antwoorden die je mij gaf, alsof je in zijn hoofd keek en het klopte ook met hetgeen ik je op dat moment nog niet had verteld. Ik heb vannacht goed geslapen na lange tijd, heb minder lichamelijke pijn dus bij deze Petrus, mijn dank en vanaf nu mijn vaste medium (ook) Ik bel je binnenkort weer voor een "update" Groet Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Petrus   Ervaring van Rita met waarzegster Petrus   Ervaring van Rita geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met waarzegster Vitta   Ervaring van Inge met waarzegster Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste Desteny, ik ben blij je weer gesproken te hebben. Je voorspellingen komen altijd uit. In het verleden heb ik je vaker gesproken en je had altijd gelijk.
Je bent een topper. Bedankt en tot de volgende keer.




Ervaring van Len met waarzegster Desteny   Ervaring van Len met waarzegster Desteny   Ervaring van Len geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met waarzegster Stephanie   Ervaring van Lydia met waarzegster Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegster Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van A met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met waarzegster Desteny   Ervaring van Thierry met waarzegster Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rashieda
  Ervaring met waarzegster Rashieda
  Lieve Rashieda,
Heel veel dank voor het fijne gesprek dat
ik gisteren met je had.
Hartelijke groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne met waarzegster Rashieda   Ervaring van Marianne met waarzegster Rashieda   Ervaring van Marianne geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esterella
  Ervaring met waarzegster Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met waarzegster Esterella   Ervaring van L.L. met waarzegster Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tineke
  Ervaring met waarzegster Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Tineke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shania
  Ervaring met waarzegster Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met waarzegster Shania   Ervaring van An met waarzegster Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met waarzegster Christelle   Ervaring van Marie met waarzegster Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met waarzegster Desteny   Ervaring van An met waarzegster Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Nima   Ervaring van Rita met waarzegster Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Alex   Ervaring van Karin met waarzegster Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met waarzegster Dirk   Ervaring van Farida met waarzegster Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Krisha
  Ervaring met waarzegster Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met waarzegster Krisha   Ervaring van Rita met waarzegster Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met waarzegster Amber   Ervaring van Paul met waarzegster Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met waarzegster Sanne   Ervaring van Samira met waarzegster Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Monica met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met waarzegster Olga   Ervaring van Angela met waarzegster Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela met waarzegster Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Sara, mijn tijd was om. Heb jou niet kunnen bedanken. Bij deze hartelijk bedankt jij bevestigde mijn gevoel en ook kwam jij zelf tot de situatie heel goed gezien x .




Ervaring van V. met waarzegster Sara   Ervaring van V. met waarzegster Sara   Ervaring van V. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Heel fijn gesprek gehad, super lieve dame. Ben heel benieuwd hoe alles gaat lopen voor mij in de liefde, maar ben ervan overtuigd dat jij het goed zag. Je zei dingen die ik zeker kon herkennen.




Ervaring van S. met waarzegster Tabitha   Ervaring van S. met waarzegster Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is een super zuiver medium en bijzonder goed in haar boodschappen, wil je een prachtig zuiver consult bel haar.
Dank je wel Valentine.




Ervaring van anoniem met waarzegster Valentine   Ervaring van anoniem met waarzegster Valentine   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Tash .




Ervaring van T met waarzegster Tabitha   Ervaring van T met waarzegster Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R met waarzegster Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met waarzegster John   Ervaring van Sonja met waarzegster John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  lieve olga, jij bent geweldig, alles wat je zegt is de nagel op de kop, zo recht toe zo recht aan, zo eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor het fijn gesprek lieverd, tot de volgende keer liefs carine.




Ervaring van carine met waarzegster Olga   Ervaring van carine met waarzegster Olga   Ervaring van carine geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.




Ervaring van m h met waarzegster Rin   Ervaring van m h met waarzegster Rin   Ervaring van m h geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Mathilda is een zeer goed medium
Kan super invoelen . Ik spreek haar regelmatig . Dankjewel Mathilde ik houd je op de hoogte . Liefs i.




Ervaring van I met waarzegster Mathilda   Ervaring van I met waarzegster Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden