Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteramsterdam.nl


  Waarzegsters uit Amsterdam voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  Onze waarzegsters in Amsterdam geven paranormaal advies en voorspellen uw toekomst via tarotkaarten en handlezen. Laat uw hand lezen door een waarzegster uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Dimi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteramsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Beste Dimi, top je email, de nagel op de kop, ga zeker naar je raad luisteren en tot emails. fijne avond c




Ervaring van c met waarzegster Dimi   Ervaring van c met waarzegster Dimi   Ervaring van c geplaatst op 9 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dag Dimi , ik wil je hierbij bedanken voor de mooie uiteenzetting die je me weer gaf , ik heb het gesprek weer afgerond met een heel goed en zuiver gevoel die jij me gaf , ik had ervoor ook al iemand gesproken maar daar had ik niet het wow gevoel bij , het mag gezegd dat jij een een respectvol paragnost bent , je bent een superkerel volgens mij ! Groetjes en tot gauw nog eens , Brigitte




Ervaring van Brigitte met waarzegster Dimi   Ervaring van Brigitte met waarzegster Dimi   Ervaring van Brigitte geplaatst op 4 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Je bent 1 van de toppers voor mij , zoals je alles naar voor brengt , rustig zonder naar je woorden te hoeven zoeken , verleden was compleet juist , wat er heden afspeelt ook weer helemaal juist enkel wat zich nog in de toekomst gaat afspelen moet ik nog even geduld mee hebben , maar ik hou je zeker op de hoogte , je werd me aangeraden door een heel goede vriendin , wel ik had je eigenlijk best eerder moeten bellen , je hoort me spoedig terug .
Heel lieve groet van mij




Ervaring van Suzanne met waarzegster Dimi   Ervaring van Suzanne met waarzegster Dimi   Ervaring van Suzanne geplaatst op 12 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Bedankt voor uw heldere woorden. Ze waren eenvoudig, duidelijk en ze hebben me een belangrijk inzicht gegeven in mezelf. Ik had ze moeten kunnen opschrijven, zodat ik ze weer kan lezen als ik het even moeilijk heb. Er is nog werk aan de winkel, maar doet goed te horen dat ik goed bezig ben.




Ervaring van Lies met waarzegster Dimi   Ervaring van Lies met waarzegster Dimi   Ervaring van Lies geplaatst op 8 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hoi Dimi , wat was ik blij je online te zien , ik ben telkens weer zo tevree om met jou gebeld te hebben , er is al zo vaak iets uitgekomen wat je voorspeld hebt , en ook wat je zegt is telkens de nagel op de kop !
Het is steeds weer een groot plezier om te luisteren naar je warme stem , zo oprecht en open minded vooral . Ik bel je dra terug op zen hollands gezegd dus , lieve groeten van je weet wel wie he




Ervaring van A** met waarzegster Dimi   Ervaring van A** met waarzegster Dimi   Ervaring van A** geplaatst op 16 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hallo Dimi,
Net weer een leerrijk gesprek met jou gevoerd, telkens fijn om met jou te spreken




Ervaring van je weet wel wie met waarzegster Dimi   Ervaring van je weet wel wie met waarzegster Dimi   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 14 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi , weer eens een gesprek gehad met je vorige week en ik moet je zeggen dat je bij de allerbeste behoort van de paragnosten hier , je bent zo puur en oprecht , er is al heel veel uitgekomen van wat jij voorspeld hebt , doe zo verder Dimi , jammer dat ik je niet vaker online zie , ben echt blij als ik je online zie staan !




Ervaring van anoniem met waarzegster Dimi   Ervaring van anoniem met waarzegster Dimi   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Bedankt voor het gesprek deze avond, jammer genoeg was de tijd om maar ik heb weer moed om door te gaan en zoals je ook zei er met hem over te praten.




Ervaring van Caroline met waarzegster Dimi   Ervaring van Caroline met waarzegster Dimi   Ervaring van Caroline geplaatst op 30 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Lieve Dimi oprechte dank voor de fotoreading kortgeleden . Ik houd me eraan jou op de hoogte te brengen als er iets is veranderd . Ik vind u een hele correcte , zachtaardige en fijne paragnost , helemaal top ! Je krijgt snel terug een belletje of mail van mij . Serafina




Ervaring van Serafina met waarzegster Dimi   Ervaring van Serafina met waarzegster Dimi   Ervaring van Serafina geplaatst op 25 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hey Dimi
Vorige week een keigoed gesprek gehad met jou, je wist veel te vertellen wat niemand anders weet, ik ben zeker dat wat je vertelde over de toekomst ook zal kloppen. Ik bel je zeker nog terug.
groetjes A




Ervaring van Lieke met waarzegster Dimi   Ervaring van Lieke met waarzegster Dimi   Ervaring van Lieke geplaatst op 22 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hai Dimi , telkens ik met jou gesproken heb ben ik weer gerustgesteld , je verteld me iedere keer weer dingen die echt stroken met het gene ik meemaak , je bent een kanjer van een paragnost heb ook al vaker andere mensen gecontacteerd maar kreeg daar niet steeds een even goed gevoel bij zoals bij jou , hou je aan je puurheid dan behoud je zeker een brede waaier aan mensen die steeds weer naar jou zullen uitkijken , ik was écht blij je terug online te zien onlangs , en ik hoop dat je zelf geen al te erge problemen had - vergeten zeggen dat ik je toch kracht toewens daarvoor , gemeende groeten en tot heel gauw Dimi




Ervaring van Moon met waarzegster Dimi   Ervaring van Moon met waarzegster Dimi   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi je bent een talentvol medium nog nooit heb ik zo een open persoonlijkheid ervaren , niets geforceerd qua timing en zo verder , je zei me zaken die ik alleen weet , je bent gewoon zuiver en super, Je bent super en ik bel je zeker nog terug ! Fijne pinkstermaandag voor je en je familie




Ervaring van Serafina met waarzegster Dimi   Ervaring van Serafina met waarzegster Dimi   Ervaring van Serafina geplaatst op 20 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hoi Dimi , ik stuurde je een hele poos terug een foto voor een reading door , ik stond perplex wat jij daar allemaal hebt uit bovengehaald , het is super gaaf van je , heel veel zaken zijn geschreven van je , waar ik alleen weet van heb , je had het dus bij het rechte eind ! Je bent een kanjer en ik zal jou zeker en vast nog terug contacteren , ik heb jou antwoord trouwens al heel vaak herlezen omdat ik het zo super vind , een zeer tevreden persoon geeft je de hartelijke groeten . Anoniempje




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Dimi   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Dimi   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 2 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Had met jou een lang gesprek en je hebt me enorm vooruit geholpen ook heel goede inzichten gegeven als ook goede raad die ik zeker zal opgaan volgen , ik bel je zeker nog terug , ik die eerst argwanend stond tegenover zo een zaken , je bent super , eerlijk , open en zeker hou je de mensen niet aan het lijntje je komt direct to the point ! Tot gauw !




Ervaring van Monique met waarzegster Dimi   Ervaring van Monique met waarzegster Dimi   Ervaring van Monique geplaatst op 15 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Een ruime poos geleden had ik met jou een heel lang verhelderend gesprek betreffende mijn werk en mijn ex - vriend , alles wat jij naar voor bracht toen kon ik moeilijk gaan geloven man , én TOCH kwam het uit he je bent super Dimi en dit mag gezegd worden van je , nou ik bel je nog terug hoor , je bent een luisterend oor , je geeft goede raad , en je bent verdorie een pienter ventje .
Ik stond versteld van je , maar je hoort me snel wel terug hoor .
Fijn weekend voor je en tot hoors !




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dimi   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dimi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi , ik heb je deze week gesproken en wil je enorm bedanken, je bent hier één van de betere ! Jou collega ' s ,diegene die ik reeds contacteerde zijn ook super , maar jij bent zo open minded , en eerlijk , je moet niet om je woorden heen draaien ze komen oprecht van uit je hart .
Alles wat je me vertelde in verleden en nu weer klopt, je zegt hoe je het ziet , bedankt voor je lieve woorden, het heeft me enorm geholpen terug , ik hou rekening met je adviezen want ik geloof sterk in je, ik dank je voor je openhartig gesprek ik bel je spoedig terug ,
heel veel liefs , E.




Ervaring van E. met waarzegster Dimi   Ervaring van E. met waarzegster Dimi   Ervaring van E. geplaatst op 28 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hey Dimi, hartstikke helder! Duidelijk ik zal geen contact met hem opzoeken ik laat hem naar mij toe komen, en er eens goed over nadenken wat IK hier eigenlijk mee wilt. Ik wil me niet voor de 2 de keer stoten. Dank je voor je advies! Groet, In.




Ervaring van I. met waarzegster Dimi   Ervaring van I. met waarzegster Dimi   Ervaring van I. geplaatst op 17 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Super het gene je hebt verteld over mijn verleden , heden en toekomst , er zijn dingen bij in verband met mijn vriendin die niemand weet behalve zij en ik en toch bracht jij die naar voor , denderend gewoon , ik ben aangenaam verblijd door met jou in contact gekomen te zijn was de 1 e keer dat ik zoiets deed maar ik bel je vaker terug vanaf heden , wens je fijne eindejaarsfeesten toe , en veel geluk ook voor jou in 2013 . Joan




Ervaring van Joan met waarzegster Dimi   Ervaring van Joan met waarzegster Dimi   Ervaring van Joan geplaatst op 29 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Lieve Dimi
Ik wil je bedanken voor het mooie gesprek , het is heel helder, jij weet echt wel waar je over praat het getuigd van een enorme wijsheid en kennis.
Het contact wat wij vaak hebben is wonderbaarlijk mooi en uniek , keer op keer zit jij er boenk op !!!
Ik raad iedereen aan om jou zelf een keertje te contacteren ze weten niet wat ze missen door je niet te bellen , wens jou en je familie veel liefs en fijne kerst en oudjaardagen ! Veel lieve gemeende groeten A




Ervaring van Raymonda met waarzegster Dimi   Ervaring van Raymonda met waarzegster Dimi   Ervaring van Raymonda geplaatst op 23 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi,

Dat noem ik een helderziende, precies zonder gestotter en gezucht, maar meteen to the point. Dimi je wist precies hoe het zat.
Ik ben er van overtuigd dat dit zo uitkomt.
Ik houd je op de hoogte.




Ervaring van miranda met waarzegster Dimi   Ervaring van miranda met waarzegster Dimi   Ervaring van miranda geplaatst op 23 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Beste Dimi, ik heb je voor het eerst gesproken over mijn ex. Ik stond verbaasd wat je allemaal wist te vertellen, zonder dat ik iets vertelde. Je ziet ons weer samenkomen in een liefdesrelatie, en daar hoefde ik helemaal niks voor te doen zei je nog. Laat het maar van hem komen. Ik laat het je weten Dimi of het uitgekomen is. Lieve groetjes Anoniem




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dimi   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dimi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Gewoon weer super goed gesprek , je zegt eerlijk en open je mening !
Tot gauw nog eens .




Ervaring van l met waarzegster Dimi   Ervaring van l met waarzegster Dimi   Ervaring van l geplaatst op 9 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Lieve Dimi ,

Heb je net gebeld en weer een zeer goed gesprek met jou gehad. Je had het weeral eens voor het rechte einde. Gaaf gewoon ben jij, Ik ben heel benieuwd hoe mijn relatie verder zal verlopen , ook de andere zaken daar kon jij niets van afweten doch heb je ze uit de kaartjes gehaald voor me, SUPER.




Ervaring van Franz met waarzegster Dimi   Ervaring van Franz met waarzegster Dimi   Ervaring van Franz geplaatst op 5 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  DIMI wat ben jij goed ! Je bent zo open en eerlijk en zacht , een gewone man die op zijn gevoel afgaat gewoon wow je verdiend een dikke pluim !!! Bedankt voor je super goede en overduidelijke kaartlegging. Alles klopte wat je vertelde. Je bent een TOPPER ! En je houdt ook de mensen niet aan het lijntje ! Ik bel je spoedig terug man heel veel dank en lieve groeten van Catherine owja m'n vriendin die belde je ook al vaker en ze is ook zo blij met je dingen die reeds uitgekomen zijn dit even terzijde.




Ervaring van Catherine met waarzegster Dimi   Ervaring van Catherine met waarzegster Dimi   Ervaring van Catherine geplaatst op 2 november 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hoi Dimi , jammer dat je er niet vaker bent , maar ik kijk er telkens weer naar uit als je er bent om je te pakken te krijgen want vaak sta je vlug in gesprek , je brengt de zaken nuchter naar voor en ze zijn heel erg waarheid ook , het doet beter dan bij een gesprekstherapeut langs te gaan ! Ben je spoedig terug kerel .




Ervaring van S. met waarzegster Dimi   Ervaring van S. met waarzegster Dimi   Ervaring van S. geplaatst op 11 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Hoi Dimi , al wat je al hebt verteld is bijna geheel uitgekomen , je bent heel goed gewoon , dank je wel en je hoort me gauw nog terug !
Liefs van S.




Ervaring van S met waarzegster Dimi   Ervaring van S met waarzegster Dimi   Ervaring van S geplaatst op 1 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dag Dimi, ik had u zojuist gebeld. U heeft mij gerustgesteld en mooie dingen verteld en voorspeld, zodra ze uitkomen zal ik hier wederom een compliment neerzetten.

Hartelijke dank!




Ervaring van O met waarzegster Dimi   Ervaring van O met waarzegster Dimi   Ervaring van O geplaatst op 30 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi,

ik heb u gisteren avond gebeld. u heeft me nieuwe kracht en moed gegeven. alles klopt gewoon, u kon mijn situatie goed inschatten. u bent een warme, lieve man, ik zal zeker uw advies volgen...nog uw voorspellingen...ik zal het u laten weten wanneer ze uitkomen...groetjes en nog bedankt...




Ervaring van Dominique met waarzegster Dimi   Ervaring van Dominique met waarzegster Dimi   Ervaring van Dominique geplaatst op 17 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Ik sta versteld van het gesprek. Heel veel dingen zijn mij nu duidelijker en zal mij helpen om de juiste beslissingen te nemen. Heel fijn en helder gesprek. Ik zal je vast en zeker vast nog een keer bellen.




Ervaring van Catherine met waarzegster Dimi   Ervaring van Catherine met waarzegster Dimi   Ervaring van Catherine geplaatst op 13 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi,heel erg bedankt voor de mooie woorden en ik herkende er veel in zonder dat u kan weten hoe de situatie is.Super!!!!!!




Ervaring van b met waarzegster Dimi   Ervaring van b met waarzegster Dimi   Ervaring van b geplaatst op 7 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  hi dimi, Hartelijk dank ik u voor de oprechte en analytische lezing. Het stemt me niet alleen goed, omdat de lezing zeer positief was, maar juist ook rustig aangezien je veel details opnoemde over het verleden, heden en toekomst zonder dat je daar uberhaupt informatie over had. Je antwoorden zijn uitgebreid, kordaat en duidelijk. Geen woord dat je gebruikt, komt over als overdaad. Ik hoop u over een tijdje terug te kunnen bellen met positief nieuws. In de tussentijd blijf ik hopen dat de elfstedentocht komt! ;)




Ervaring van martina met waarzegster Dimi   Ervaring van martina met waarzegster Dimi   Ervaring van martina geplaatst op 6 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Beste Dimi,
Bedankt voor een heel leuk gesprek en zeker voor al die informatie. U heeft me dingen vertelt die ik meteen herkennen kon! Ik ga er nu voor en ik laat je zeker weten hoe het gegaan is....
Prettige kerstdagen en ook al de beste wensen voor het nieuwe jaar!




Ervaring van s met waarzegster Dimi   Ervaring van s met waarzegster Dimi   Ervaring van s geplaatst op 16 december 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Beste Dimi
ik vind u echt geweldig
ik heb u zojuist gesproken en alles wat u zei klopte. U bent een warm en hartelijk persoon en kan mensen echt op weg helpen door middel van een zuiver helder en bondig consult.
Tjapo, echt een aanrader, ik zal u vast weer eens bellen




Ervaring van Anna met waarzegster Dimi   Ervaring van Anna met waarzegster Dimi   Ervaring van Anna geplaatst op 12 september 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  Dimi, je voorspellingen kunnen nog uitkomen, ik ben er benieuwd naar, als het uitkomt, bel ik je persoonlijk op. Ik geef je nu alvast 5 sterren voor waardering, omdat je zo vriendelijke en oprecht overkwam. En als je voorspelling uitkomt, dan zal ik jou hierop de site toe juichen hoe geweldig je bent. Zo niet, dan hebben wij allebei gewoon pech!





Ervaring van elif met waarzegster Dimi   Ervaring van elif met waarzegster Dimi   Ervaring van elif geplaatst op 30 augustus 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dimi
  Ervaring met waarzegster Dimi
  U vertelde me dingen die niemand kon weten uit het verleden en onlangs gebeurde. Ik had er een enorm goed gevoel bij, en ik bel u zeker nog terug. Bedankt voor de goede lezing, doe zo verder je bent een topper.




Ervaring van een tevreden beller J. met waarzegster Dimi   Ervaring van een tevreden beller J. met waarzegster Dimi   Ervaring van een tevreden beller J. geplaatst op 19 maart 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Dimi  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteramsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteramsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteramsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteramsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden